TOGO mağazalarında 750 TL ParafPara
- 24 Haziran-31 Temmuz 2025 tarihleri arasında Paraf ile TOGO mağazalarında Paraf POS’undan tek seferde yapılacak 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişe 750 TL ParafPara verilecektir.
- www.togo.com.tr’den yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
- Kampanya dönemi boyunca bir müşteri sadece bir kez 750 TL ParafPara kazanabilecektir. Kazanılan ParafPara'lar yalnızca TOGO mağazalarında kullanılabilecektir.
- Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, TOGO yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.
- Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS ile bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir.
- Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamaz.
- Kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 15 Eylül 2025 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafPara’lar 16 Eylül 2025 tarihinde geri alınacaktır.
- İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.
- Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.
- Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.
- Paraf, Parafly, Paraf Genç, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Paraf Eczacı KOBİ, Paraf Business ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
- Paraf Debit Kartlar, Sanal Kartlar, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
- ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
- Kampanyaya ilişkin bilgi müşteriye ait slip üzerinde yer alacak olup geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.